A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кошелівська гімназія №2
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Привітання з Новим роком

Дорогі колеги, учні та батьки! Вітаю Вас з прийдешнім святом! Нехай Новий 2024 рік принесе перемогу, мир та процвітання. Бажаю всім здоров’я міцного, щастя безмежного, добробуту в оселі та Божого благословення. Всі негаразди та страждання нехай йдуть у минуле, а попереду буде тільки чиста дорога до світлого майбуття.

09:52 01.01.2024

Державна підсумкова атестація (ДПА) в початковій школі проводиться відповідно до «Порядку проведення державної підсумкової атестації» та наказу МОН «Деякі питання проведення в 2022/2023 навчальному році державної підсумкової атестації осіб, які здобу

Державна підсумкова атестація (ДПА) в початковій школі проводиться відповідно до «Порядку проведення державної підсумкової атестації» та наказу МОН «Деякі питання проведення в 2022/2023 навчальному році державної підсумкової атестації осіб, які здобувають загальну середню освіту».

05:15 10.01.2023

З Новим роком та прийдешніми святами, друзі!

Минає один з найважчих років в історії сучасної України. Рік, який назавжди змінив наше життя. Рік болю, втрат та випробувань. Але також — це рік єднання, незламності, стійкості та героїзму українського народу. 2023 рік ми зустрічаємо з непохитною вірою в нашу Перемогу. 

15:35 31.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень